Hollands Kroon

Hoofdstraat blijft open voor verkeer

Advertentie:

HIPPOLYTUSHOEF – Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de Hoofdstraat open te houden voor het verkeer. Wel heeft men ingestemd voor mogelijke maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren.

De winkelstraat in het hart van Hippolytushoef heeft al heel wat hoofdbrekens gekost. Door het doorgaande autoverkeer vonden veel mensen de Hoofdstraat te gevaarlijk om te winkelen.

De straat is een tijdje autoluw geweest, maar hier waren enkele middenstanders het niet mee eens. Men heeft de straat toen weer tijdelijk opengesteld voor het autoverkeer om eens te kijken hoe het ging. De gemeente is nu tot de conclusie gekomen dat de straat open kan blijven voor al het verkeer.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button