Hollands Kroon

Stem mee over nieuwe speeltuin in Lutjewinkel

Lutjewinkel – De speeltuin aan de Plantsoendwarsstraat in Lutjewinkel is aan vernieuwing toe. Inwoners van Kolhorn kunnen meebeslissen over de inrichting van de speeltuin.

Normaal gesproken organiseert de gemeente hiervoor een inwonersavond. Door het Corona-virus is dit niet mogelijk. Er heeft al een inventarisatie onder een aantal inwoners van Lutjewinkel plaatsgevonden over welke speeltoestellen gewenst zijn. Op basis hiervan heeft de speeltuin leverancier heeft twee tekeningen (varianten) voor de nieuwe speeltuin gemaakt. Inwoners uit Lutjewinkel mogen via ons platform denkmee.hollandskroon.nl aangeven welke variant de voorkeur heeft. De variant met de meeste stemmen wordt dit najaar geplaatst.

Inwoners uit Lutjewinkel kunnen een stem uitbrengen van 22 juli tot en met 30 augustus op denkmee.hollandskroon.nl. Neem hiervoor de volgende stappen:

  • U komt op het platform door in uw browser de volgende URL in te typen: https://denkmee.hollandskroon.nl.
  • U kunt alleen stemmen door u te registreren, tenzij u dat al eerder heeft gedaan. Bij dit laatste hoeft u alleen in te loggen.
  • Na het registreren of inloggen klikt u in de menubalk op ‘Projecten’.
  • Daarna scrolt u naar beneden en klikt u op het project ‘Speeltuin Lutjewinkel‘.
  • In dit project vindt u de twee varianten waarop u uw stem kunt uitbrengen.
  • Stemmen is alleen mogelijk voor de inwoners van Lutjewinkel.
Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button