Den HelderPolitiek

Extra vergadering gemeenteraad Den Helder

Den Helder – De gemeenteraad van Den Helder komt woensdag 28 juli opnieuw bijeen voor een extra vergadering. Afgelopen woensdag 21 juli kwam de gemeenteraad al terug van het zomerreces voor een extra vergadering om de mogelijkheden van een onderzoek naar N.V. Port of Den Helder te bezien. In deze vergadering heeft de gemeenteraad besloten tot het instellen van een onderzoek naar N.V. Port of Den Helder.

In de extra raadsvergadering van 28 juli wordt als uitvloeisel hiervan een voorstel besproken tot het instellen van een Begeleidingscommissie Onderzoek N.V. Port of Den Helder. In dit voorstel wordt onder meer nader ingegaan op de inhoud van de onderzoeksopdracht en de samenstelling van de commissie.

Vanwege de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus is dit een digitale vergadering. Bij deze digitale raadsvergadering kan gewoon ingesproken worden. Insprekers dienen zich uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering te melden bij de raadsgriffie.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button