Hollands KroonSport

Zwembad De Rijd organiseert de zwem4daagse

Adverentie

Hollands Kroon – Zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp organiseert de Zwem4daagse 2021 in de laatste week van de zomervakantie. Van maandag 16 tot en met vrijdag 21 augustus kunnen alle zwemliefhebbers van jong tot oud, tussen 10.00 en 11.00 uur, baantjes trekken in dit mooi gerenoveerde buitenbad.

Er kan op vijf dagen gezwommen worden. Maar vier dagen zijn verplicht voor het behalen van een medaille en oorkonde. De dagelijkse afstand is minimaal 500 meter. Kinderen en 65-plussers kunnen er ook voor kiezen om 250 meter te zwemmen.

Inschrijven gaat via een e-mail aan info@alkmaarsport.nl. Vermeld ook naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Alle deelnemers moeten een zwemdiploma hebben. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Dit wordt betaald bij de kassa van zwembad De Rijd met pin of eventueel contant. Het liefst contactloos. Hierna ontvangt iedereen dan een inschrijfkaart. Deze kaart moet na iedere zwemdag afgetekend worden door de badjuf of badmeester. Iedere deelnemer ontvangt na vier dagen zwemmen een medaille en een oorkonde.

Deelnemers aan de zwem4daagse mogen na het banenzwemmen de rest van de dag in het zwembad blijven. In de week van de Zwem4daagse zijn er op het grasveld nog veel meer leuke dingen te beleven. Van 11.00 tot 18.00 uur is het 25-meterbad met de duikplanken weer open voor alle bezoekers. Alle informatie over zwembad De Rijd kunt u vinden op de website van het zwembad of op Facebook en Instagram.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button