112

Auto beland in greppel in De Koog

Advertentie:

Texel – Een Duitse toeriste is zaterdagmiddag 23 juli met haar auto van de weg geraakt op de Californiëweg in De Koog, ter hoogte van de Reuze Aardbei. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurster naast de weg en kwam tot stilstand in een greppel vlak voor een hek van het terrein van de Reuze Aardbei. Er raakte niemand gewond.

Bij het eenzijdige ongeval raakte de auto uit balans waar door een deel van de auto in de lucht hing en de vrouw met de auto zelf niet meer uit de greppel kon komen. Zowel de politie als een berger zijn inmiddels ter plaatse. De berger zal de auto uit de greppel halen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button