Cultuur/NatuurOverige

Genieten in de tuinen aan de Dintelstraat

Advertentie:

Den Helder – De medewerkers en vrijwilligers van Het FUNdament nodigen iedereen uit om gebruik te maken van de Stiltetuin en de Pluktuin. Rondom het gebouw van het FUNdament zijn diverse tuinen aangelegd waar het heerlijk vertoeven is. Mensen kunnen in de Stiltetuin heerlijk rustig zitten of een boek lezen. Er is volop schaduw van de bomen, maar er zijn ook heerlijke zonnige plekjes. Het is ook mogelijk om het labyrint te lopen of yoga of mindfulness te beoefenen in de hiervoor aangelegde kring.

De Pluktuin is pas vorig jaar beplant en moet nog groeien, maar er zijn al wat bloemen die geplukt kunnen worden. Samen met wat takken of grassen is er een mooi bloemstuk van te maken. Er staan genoeg tafels en stoelen om te zitten en te genieten van de tuin. Het FUNdament is te vinden op Dintelstraat 153 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button