112

Jongen aangehouden na conflict in Anna Paulowna

Hollands Kroon – Na een ruzie in Anna Paulowna is vrijdagavond 22 juli omstreeks 23.30 uur een 17-jarige jongen gewond geraakt. Een 18-jarige jongen uit de gemeente Dijk en Waard is aangehouden als verdachte. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Tussen een aantal personen ontstond ruzie. Daarbij is het slachtoffer door een scherp voorwerp verwond en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.

Agenten hebben de verdachte korte tijd later aangehouden in een woning. Deze jongen is voor verhoor en onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Volgens wijkagent Bas Dirkmaat waren er meerdere meldingen van overlast door verschillende tuinfeesten in de regio. Ook was er een melding van een naakte man die door Anna Paulowna zou fietsen. Deze persoon werd uiteindelijk niet meer aangetroffen. Of de meldingen te maken hebben met de kermis is niet bekend.

De politie stelt een onderzoek in naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button