Jeugd

Tonky & Jack (2+) speelt in De Helderse Vallei

Den Helder – De nieuwe, zomerse voorstelling Tonky & Jack aan zee is zondag 31 juli te zien bij het openluchttheater van De Helderse Vallei in Den Helder. Wie gaat er mee surfen bij Strandwijk aan Zee? Dit is de thuishaven van het vrolijke duo Tonky & Jack. Samen wonen ze in de vuurtoren vlakbij zee, waar ze de grappigste avonturen beleven. Jack is een echte surfer en ligt vaak in de golven met zijn surfplank. Tonky is de trouwe gekke hond van Jack en samen zingen ze catchy liedjes over het strand, de zee, de dieren en vakantie!

Tonky & Jack is het nieuwe project van singer songwriter Marten Fisher. Eind 2018 werd de debuutsingle ‘Plastic’ gelanceerd, waarbij hij aandacht vraagt voor de plastic soep in zee. De milieubewuste liedjes werden al snel opgepikt door onder andere de Plastic Soup Foundation en SchoolTV, waar hij voor laatstgenoemde een reeks aan educatieve filmpjes produceerde. Een jaar later werd het duo benoemd tot Kindermuziekhelden voor de jaarlijkse Kindermuziekweek en maakten ze het liedje ‘Handen Wassen’. In 2022 wordt de eerste voorstelling geïntroduceerd genaamd ‘Tonky & Jack aan zee’.

Meer informatie
Datum: zondag 31 juli
Tijd: 13.00 uur – 13.45 uur
Plaats: Theater De Helderse Vallei
Kosten: Gratis

De voorstelling duurt 30 tot 45 minuten en na afloop is er een meet & greet met Tonky & Jack. De catchy liedjes met een heerlijke strandsfeer zijn niet alleen leuk voor kids, maar ook voor ouders, opa’s en oma’s om naar te luisteren. Toegang is gratis, deze voorstelling wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder en de Helderse Serviceclubs.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button