Hollands KroonVideo

Kermisklanten sporten de kermiskater eruit bij Kleine Sluis (video)

Advertentie:

Anna Paulowna – Er is ongetwijfeld een biertje gedronken op de kermis van Anna Paulowna. Het jaarlijkse dorpsfeest vond plaats in het weekend van 22 en 23 juli. De kermisklanten sporten de kater van de eerste dagen er traditioneel op zondag weer uit op het terrein van Kleine Sluis. Er stonden handbal- en voetbalwedstrijden op het programma, zoals het mini-veteranentoernooi en de traditionele wedstrijd tussen de eerste elftallen van Kleine Sluis en ZAP.

Net voor de middag begonnen de voetballers van Kleine Sluis zaterdag 2 tegen de Polderboys. De wedstrijd kwam voor sommigen misschien net iets te vroeg: “Het was gisteren heel gezellig, ik weet er alleen niet heel veel meer van”, vertelt één van de spelers. “Ik kwam hier ook tien minuten te laat, maar gelukkig hadden ze nog een tenuetje over.” De prestaties werden er niet minder van, hij maakte zijn late aankomst goed met twee doelpunten. Over de stand ontstond later wat verwarring: “Het gaat goed, maar we staan wel achter”. Dat bleek echter niet te kloppen: “Oh het staat 5-5, sorry”. De verwarring werd alleen maar groter: “Staan we 5-4 voor? Ik ben nog lekker scherp”. Voor de gezelligheid maakte het verder natuurlijk niet uit.

Bij de wedstrijd tussen de 35-plussers van Kleine Sluis en ZAP ging het er minder doelpuntrijk aan toe: “Uiteraard gaat het hartstikke goed, het staat 0-0 dus het kan nog alle kanten op”, aldus één van de spelers van Kleine Sluis. Om 12.00 speelden de handballers van Kleine Sluis nog een wedstrijd tegen JuRo Unirek/VZV en om 14.00 vond de laatste wedstrijd tussen Kleine Sluis 1 en ZAP 1 plaats.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

Back to top button