Hollands Kroon

Laatste werkzaamheden Kerkwegbrug Anna Paulowna

Advertentie:

ANNA PAULOWNA -De Kerkwegbrug in Anna Paulowna is sinds 17 juni weer beschikbaar. De Van Ewijckskade is verbreed en geasfalteerd en de laatste hand is gelegd aan het betonwerk voor de brug en is de oeverbescherming afgemaakt.

Laatste afrondende werkzaamheden
Vanaf 28 augustus worden de laatste werkzaamheden voorafgaand aan het in bedrijf stellen van de beweegbare Kerkwegbrug uitgevoerd. Dat betekent dat het verkeer vanaf woensdag 28 augustus rekening moet houden met vertragingen. Diverse onderdelen van de brug worden dan in de normale verkeerssituatie getest en dat duurt tussen de 15 en 30 minuten per keer. Woensdag avond en nacht wordt de oplegging van het brugdek aangebracht. Dat betekent dat gedurende die tijd de brug voor het verkeer gesloten zal zijn. Nood- en hulpdiensten kunnen wel gebruik maken van de brug.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button