112

Motorrijder raakt bij botsing gewond

Adverentie

ANNA PAULOWNA – Een motorrijder is vanochtend bij een botsing met een auto in Anna Paulowna gewond geraakt. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 9.00 uur op het kruispunt van de Molenvaart met de Middenweg. Door de klap belandde de motorrijder in de berm. Behalve politie, brandweer en ambulancepersoneel kwam ook een traumateam naar de plek van het ongeval.

Automobilist ongedeerd
De automobilist heeft het ongeluk zonder kleerscheuren doorstaan en is voor een verklaring meegenomen naar het bureau. Dat is gebruikelijk bij ongelukken met veel impact, benadrukt een politiewoordvoerder tegenover onze mediapartner NH Nieuws.

Inmiddels is de hulpverlening ter plaatse afgerond, al is de weg nog wel afgesloten zodat de politie de toedracht van het ongeluk kan onderzoeken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button