Hollands KroonVideo

Oevers feest is begonnen (video)

Adverentie

DEN OEVER – De plechtigheid is vrijdag verricht door een heuse dorpsomroeper en de burgemeester van Hollands Kroon Rian van Dam. Dit betekent dat de Flora en Visserijdagen officieel zijn begonnen en het vissersdorp vier dagen op zijn kop staat.

De organisatie heeft een prima programma weten neer te zetten met allerlei verschillende dingen. Je hoeft je deze dagen dan ook geen moment te vervelen.

Tijdens de opening vertelde de dorpsomroeper al dat men hier een groots feest weet neer te zetten en dat men daar best trots op kan en mag zijn.

Burgemeester van Dam hield een hele korte speech omdat haar is verteld dat de ‘Oeverse’ niet van die lange verhalen houden. Toch is ook zij zeer trots dat men hier zo’n groot feest weet neer te zetten en wenste iedereen fijne dagen.

Noordkopnieuws heeft een videoverslag gemaakt van de opening van de Flora en Visserijdagen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button