Hollands Kroon

Timmerdorp Zijdewind “Op de Boerderij”

Advertentie:

ZIJDEWIND – Het jaarlijkse evenement ging donderdagochtend om 10.00 uur onder ideale weersomstandigheden van start. Een kleine 100 deelnemertjes hadden zich aangemeld en timmerden er lustig op los op de speelweide in Zijdewind.

Patrick Kos heeft de leiding overgenomen van Paul Jong en wordt geassisteerd door een koppel vrijwilligers die voornamelijk uit ouders bestaat. De brandweer komt ook weer in actie om dit mooie weer voor wat hilariteit en afkoeling te zorgen. Het evenement wordt afgesloten met de traditionele vlotten race in de ringvaart waarna de winnende groepen worden gehuldigd.

Iedere deelnemer krijgt tot slot ook nog een leuke herinnering en een Timmerdiploma overhandigd van deze weer zeer geslaagde gebeurtenis.

Een bijdrage van Theo Moras.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button