Den HelderUitgaanVideo

Rondje Kleinkunst Den Helder (video)

Den Helder – Het Rondje KleinKunst, het eerste evenement van de Vrienden van Den Helder in 2020, vond zondag 23 augustus plaats. Oorspronkelijk zou het rondje worden gehouden op 12 april, maar vanwege het coronavirus moest dat worden verzet.

Naast de Stadshal en de grote zaal van De Kampanje werden optredens verzorgd in gebouw 66 en 72 op Willemsoord. Mensen konden genieten van optredens van Diederick Ensink, Rosa Da Silva, Vlamousse en Jeroens Clan. Elk optreden duurde een half uur, waarna de vier groepen bezoekers, ook een half uur hadden om zich naar de volgende locatie te begeven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button