Den HelderJeugdVideo

Feestelijke opening nieuw schooljaar (video)

Den Helder – Na zes lange weken vakantie was het maandag dan eindelijk weer zover. Blije gezichten en hier en daar ook zenuwachtige gezichtjes. Want het is niet niks om na zo’n lange tijd in een nieuwe groep met nieuwe juf of meester te starten aan het nieuwe schooljaar.

Bij basisscholen de Windwijzer en de Verrekijker in Den Helder werd het schooljaar feestelijk geopend met burgemeester Jan de Boer en wethouder Pieter Kos. Onder luid gejoel en applaus kwamen de juffen en meesters de trappen afgelopen. Ze werden onthaald als ware helden.

Burgemeester Jan de Boer luidde samen met Tabitha de bel. Zij was namens de Windwijzer kandidaat-kinderburgemeester en deze dag trad zij aan als de loco-kinderburgemeester. Nadat alle leerkrachten een high five kregen van de leerlingen, was het tijd om naar de klas te gaan en aan het nieuwe jaar te beginnen.

Toon meer

Lesley Alma

Lesley Alma was werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever radio en televisie. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet bij de provinciale omroep NH.

Wellicht ook interessant

Back to top button