Hollands KroonJeugd

Geslaagd timmerdorp in Zijdewind

Zijdewind – Ruim negentig kinderen van de Tjaddinxschool hebben zich vorige week vermaakt met het timmerdorp in Zijdewind. Was het weer de eerste dagen wat wisselvallig, waar de kinderen overigens lak aan hadden, de laatste dag was het weer ideaal om het geheel af te werken. Deze dagen werden de deelnemertjes op en top verzorgd met eten en lekkernijen door de organisatie van dit evenement.

Op de laatste dag werden ook enkele vlotten door groepjes gemaakt, de traditie bij het huttendorp is het te water laten in de ringsloot van deze vlotten, waar de eer voor het snelste vlot op het spel zal staan. De vlottenrace eindigde bij de brug bij Droog over de ringvaart.

Ook deze keer werden deze timmerdagen weer mogelijk gemaakt door een koppel vrijwilligers en door de vele sponsors uit de gemeenschap.

Een bijdrage van Theo Moras.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button