Uitgaan

Spaar een spaarfrankboekje vol in de Tent op de Haven

Advertentie:

Den Oever – Frank Luik is een gewaardeerd medewerker van de Tent op de Haven tijdens de Flora- en Visserijdagen in Den Oever. Frank heeft al zijn eigen drankje, munteenheid en buttons. Ook is er ooit een Frankphone-hoesje gelanceerd. Allemaal succesvolle acties, die om een vervolg vragen.

Frank vraagt zo’n half jaar voor de Flora aan zijn vriend en TodH-uitbater Edwin wat er deze keer weer rond hem verzonnen wordt. Voor de TodH heeft Frank het item dat zijn naam en beeltenis draagt zelf bedacht. Hij kwam met het idee om een spaarfrankboekje uit te delen. Iedere bezoeker krijgt bij de eerste aankoop van consumptiemunten een spaarfrankboekje. Met daarop voor iedere dag een plek voor de stempel van de dag. Deze stempels deelt Frank zelf uit. Een vol spaarfrankboekje en minimaal een foto met #TodH op Facebook of Instagram waarop Frank een stempel geeft, levert een collectors item op.

Sinds 1995 heeft hij geen editie overgeslagen. Ook dit jaar is hij er van 26 tot en met 29 augustus gewoon weer bij. En na meer dan vijfentwintig jaar kan Frank gerust een van de gezichten van de Tent op de Haven (TodH) worden genoemd. Frank is hoofd emballage en oud-papier en bemoeit zich verder overal mee. Waarbij het signaleren van fouten van anderen, het plagen van collega’s en vooral het lachen als er bij een ander iets misgaat, tot de core-business behoren.

Om zijn belangrijke rol binnen dit jaarlijkse feest te roemen, is er al eens een “Dag van Frank” georganiseerd. Toen mocht Frank de line-up bepalen en draaide DJ Peter zijn favoriete muziek. Frank komt ook regelmatig voorbij op de posters en overige uitingen van de TodH. En hij zingt iedere Flora wel een paar keer De Vlieger. Daarbij regelmatig begeleid door de dienstdoende band.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button