Sport

Den Helder Suns verliest eerste oefenwedstrijd

Adverentie

Leeuwarden – De eerste oefenwedstrijd van de Den Helder Suns werd dinsdagavond verloren van LWD Basket uit Leeuwarden. Na een dieptepunt van 17 punten achterstand wisten de Suns de schade te beperken tot een eindstand van 70-65.

De Suns kwamen prima uit de startblokken en pakten gelijk een 0-7 voorsprong. De thuisploeg wist dit echter snel om te buigen naar een voorsprong, die ze de hele wedstrijd niet meer uit handen gaven. De wisselende teamsamenstellingen die in deze oefenwedstrijd werden gebruikt zullen er mede toe bijgedragen hebben dat het spel soms slecht was, maar soms ook mooi om naar te kijken. Van de ploeg van vorig seizoen zijn nog maar drie spelers over, voor coach Daniel Nelson is er dus nog wel wat werk aan de winkel om van de spelers een goed draaiend team te maken.

Voor zaterdag 26 augustus staat een thuiswedstrijd tegen Donar uit Groningen in de planning. Na het faillissement van Donar is het even afwachten of en wat voor team ze op de been kunnen brengen.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button