Zeemacht

Dames minioren Zeemacht pakken zilver op NK

Advertentie:

De eerste Nederlandse Kampioenschappen werden afgelopen weekeinde gezwommen, het NK Estafette in Eindhoven. Voor MSV Zeemacht deed een dames miniorenteam mee, bestaande uit Chaya Bremer, Lieke Schuijl, Nikki Hofland en Romée Smit.

Het team zwom buitengewoon sterk en behaalde de zilveren medaille achter Hieronymus (Roosendaal) en voor ZPC Amersfoort. De eerste slag werd geslagen op de 4×50 meter schoolslag, waar het team de inschrijftijd met zes seconden verbeterde en als tweede eindigde.

De volgende klap aan de concurrentie werd op de 4x 50 meter wisselslag uitgedeeld, die het team winnend wist af te sluiten met wederom een tijd onder de inschrijftijd. Op de afsluitende 4x 50 meter vrije slag werd een derde plek behaald, waarbij alweer sneller werd gezwommen dan de inschrijftijd. Uiteindelijk was dit goed voor een fraaie tweede plaats in het eindklassement.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button