Den Helder

Helderse Rikkie in finale Elite Model Look

Advertentie:

Rikkie Kolle uit Den Helder staat in de nationale finale van Elite Model Look Nederland 2019. Uit duizenden enthousiaste modellen in spé is zij geselecteerd door de internationale jury. Zij schittert op zaterdag 12 oktober op de catwalk van de Elite Model Look Nederland Nationale Finale Show, welke plaatsvindt in Studio’s Aalsmeer.

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar tijdens één van de regionale casting-dagen aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in het gloednieuwe centrum Leidsche Rijn Utrecht, zijn 16 finalisten, waarvan 8 jongens en 8 meiden, dit weekend door de internationale jury bekend gemaakt.

Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale strijden de 16 finalisten om een felbegeerde 1e plaats. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, Internationale Finale Show, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Lieke van Lexmond.

In de voetsporen van…
Elite Model Look organiseert dit jaar de 36e editie van de prestigieuze en internationale modellenwedstrijd en geeft duizenden jongens en meiden tussen de 14 en 28 jaar de kans om in de voetsporen te treden van topmodellen. Met grote namen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en de Nederlandse Lara Stone, is EML jaarlijks op zoek naar nieuwe gezichten om catwalks wereldwijd te veroveren.

Tijdens een intensieve bootcamp in Studio’s Aalsmeer worden de finalisten optimaal voorbereid aan de hand van trainingen, workshops en fotoshoots van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. Ook worden zij begeleid en klaargestoomd door middel van fotoshoots, catwalk training, fittings en advies.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button