Den HelderSchagen

Open Huis ’s Heeren Loo in Schagen en Julianadorp

Advertentie:

Altijd al een keer mee willen lopen met mensen die in de gezondheidszorg werken? Interesse in een baan in de zorg? Of op zoek naar meer informatie over wonen, behandeling of dagbesteding via ’s Heeren Loo? Kom dan 5 oktober langs bij de locaties Julianadorp (Noorderhaven) en Schagen (’t Skagerrak). Mensen met een verstandelijke beperking laten samen met hun begeleiders zien hoe zij op een plezierige wijze wonen en werken.

Op zaterdag 5 oktober organiseert ’s Heeren Loo op twee locaties een Open Huis. Iedereen is welkom; mensen met een (licht)verstandelijke beperking, hun familie en vrienden, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en alle andere geïnteresseerden. Er zijn verschillende activiteiten in ’t Skagerrak in Schagen en op het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Informatieve markt
Er is een leuke, creatieve- en informatieve markt in de hal van ’t Skagerrak (Schagen) en Het Blok, het hart van Noorderhaven in Julianadorp. Hier verkopen cliënten mooie andgemaakte bij de Dagbesteding gemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires) en vertellen cliënten en medewerkers over het wonen, leren, werken, de recreatiemogelijkheden en de ondersteuning van ’s Heeren Loo.

Maak kennis met ’s Heeren Loo, onze interne opleidingen, banen en vacatures. Zowel in de directe zorg- als in de staf en ondersteunende functies. Wie weet zit er een mooie baan bij met, wanneer nodig, een passende opleiding. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Kom praten met de vrijwilligerscoördinator. Ook de recruiters zijn aanwezig, dus neem een cv mee en ontdek welke functie het beste past.

‘Hemd van je lijf’ sessies
Ontmoet medewerkers die werken met de doelgroepen MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag), EMB (ernstig meervoudig beperkt), LVB (licht verstandelijk beperkt) en ouderen. Dit zijn medewerkers die werken op de verschillende locaties van ’s Heeren Loo, maar ook ambulant bij de mensen thuis. Vraag hen alles over over de dagelijkse praktijk.

Hoe wordt ’s nachts voor de cliënten gezorgd? Kijk mee met de medewerkers van de Nachtzorg in Noorderhaven.

Ook het Expertisecentrum in Noorderhaven opent haar deuren. Benieuwd hoe ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking in medisch, paramedisch en gedragswetenschappelijk opzicht ondersteunt? Welke producten en diensten we in huis hebben? En welke functies het Expertisecentrum Advisium biedt voor werkzoekenden? De specialisten van het gezondheidscentrum leiden de bezoekers graag rond in Julianadorp. In Schagen kan iedereen in gesprek met Team Ambulante Ondersteuning en een bezoekje brengen aan de Academie voor Zelfstandigheid. Met andere woorden: ervaar een hartelijk welkom met koffie/thee en iets lekkers erbij!

Waar en wanneer
Op zaterdag 5 oktober is iedereen van harte welkom van
10.00 tot 13.00 uur bij ’t Skagerrak, De Spreng 6 in Schagen en van
13.00 tot 16.00 uur bij woonzorgpark Noorderhaven, gebouw Het Blok op Eikenhout 310 in Julianadorp.

Zie www.sheerenloo.nl/openhuis voor up to date informatie.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button