Overige

Gratis computercursus in Bibliotheek Julianadorp

Advertentie:

Julianadorp – Veel zaken worden tegenwoordig geregeld via de computer. Veel mensen vinden dit lastig. Op maandag 12 februari om 13:30 uur start de cursus Klik & Tik in de bibliotheek van Julianadorp. Tijdens deze cursus leren de deelnemers op een laagdrempelige manier omgaan met de computer. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt vervolgd op de maandagen 19, 26 februari en 4 maart.

Na de cursus weten de deelnemers hoe een computer of tablet aan-en uit te zetten, hoe omgaan met de muis, klikt, sleept en scrollt. Stap voor stap leren de deelnemers digitale basisvaardigheden.
De cursus wordt gegeven op computers van de bibliotheek. Deelnemers kunnen een koptelefoon van de bibliotheek gebruiken of eigen oortjes meenemen.

Inschrijven
Informatie en inschrijven voor de cursus zie de website, aan de balie of via telefoonnummer 0223-623859. De cursus is gratis en deelnemers hoeven geen lid te zijn van de bibliotheek.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button