Zeemacht

Ruime overwinning voor badmintonners Zeemacht

Adverentie

Zeemacht 1 heeft een ruime 7-1 overwinning behaald op het team van IJmond 3. Alleen de singlepartij van Babette Notenboom ging naar de tegenstander toe. Op één na alle partijen werden in twee games beslist, alleen Manon van Lienen had er drie voor nodig om tot winst te komen.

Via overwinningen in het mannendubbel van Martijn Laan en Hans Tabeling en het vrouwendubbel van Ellen v/d Hooff en Babette Notenboom (zie foto) kwam Zeemacht al vlot op een 2-0 voorsprong. In de singlepartijen werd deze stand vervolgens uitgebouwd naar een score van 5-1. Marco de Boer zag bij een 14-5 stand zijn tegenstander geblesseerd afhaken en kwam hierdoor vrij gemakkelijk aan het winstpunt.

Martijn Laan en de al eerder genoemde partij van Manon van Lienen zorgden voor de beide andere punten. Ook de gemengd dubbel partijen van Ellen v/d Hooff en Hans Tabeling en Manon van Lienen en Marco de Boer waren voor Zeemacht en met dit eindresultaat doet Zeemacht volop mee in de strijd om de bovenste plaatsen.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button