Hollands Kroon

Wecycle geeft memospel weg

Adverentie

In ruil voor een klein elektrisch apparaat geven Kinderboerderij De Regenmortel uit Breezand en Het Galjoen uit Wieringerwerf een Wecycle Recycle memospel cadeau (op=op). Het gratis spel is leuk en leerzaam voor jong en oud. Alle Wecycle-inleverpunten voor afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste), waaronder kinderboerderijen, komen voor in het spel. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Het aantal afgedankte kleine elektrische apparaten dat Wecycle in 2018 via kinderboerderijen heeft ingezameld is met achttien procent gestegen naar een record van vijftigduizend. Er werken ruim honderdzeventig kinderboerderijen samen met Wecycle die vanuit een maatschappelijke sponsoring de boerderijen financieel ondersteunt.

Sponsorbijdrage
Elke kinderboerderij in Nederland kan inleverpunt worden waar bezoekers gratis afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Als dank voor deze inzet ontvangt de kinderboerderij van Wecycle jaarlijks een sponsorbijdrage van €250,-. Dit bedrag kan de boerderij naar eigen inzicht besteden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button