Noord-Holland

Winnaars fotowedstrijd Hoogheemraadschap

Advertentie:

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zuivert het rioolwater voordat het in de sloot stroomt en levert zo een belangrijke bijdrage aan schoon oppervlaktewater. Inwoners kunnen zelf ook veel doen: bijvoorbeeld geen rommel zoals tampons en frituurvet doorspoelen, zwerfvuil opruimen en de auto in de wasstraat wassen. Om inwoners daarover te informeren organiseerde het waterschap de afgelopen maanden de campagne “Water. Geniet ervan!”.

Fotowedstrijd
Deze zomer riep Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier inwoners op mee te doen aan de fotowedstrijd. Het resultaat waren maar liefst 134 ingezonden foto’s. Het is duidelijk: mensen en dieren genieten zomers volop van het vele oppervlaktewater.

De vijf foto’s met de meeste stemmen ontvingen een leuke prijs. De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen. Alle ingestuurde foto’s zijn te zien via wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button