112

Politie ruimt hennepkwekerij Hippolytushoef

Adverentie

Hippolytushoef – De politie Noord-Holland heeft dinsdag aan de Noordstroeërweg een henneptuin geruimd. Deze was gevestigd in een gierkelder en is ontdekt na een surveillancevlucht met een politiehelikopter.

In de gierkelder bevonden zich onder meer 165 hennepplanten en 20 lampen. De elektra voor de verlichting werd gestolen en buiten de meter om naar de plantage geleid. De planten zijn allemaal vernietigd en de lampen zijn in beslag genomen.

Ook is een hoeveelheid geknipte henneptoppen aangetroffen. Van de eigenaar van het terrein is een auto in beslag genomen ter borging voor schade en eventueel op te leggen boete. De gemeente wordt gerapporteerd over de aangetroffen situatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button