Sport

Toerfiets groep Den Helder rijdt “De Keuze van Anne”

Adverentie

Den Helder – TFG Den Helder rijdt een toertocht door Noord-Holland waarbij het keerpunt van de rit nabij Purmerend ligt. Dat doen ze op zondag 27 september. Het vertrek om 08.00 uur is vanaf de parkeerplaats aan de Doggersvaart in Den Helder. De totaal te fietsen afstand met koffiestop, bedraagt 150 kilometer, met een gemiddelde snelheid van 25 km en een maximale snelheid van ongeveer 30 km per uur.

Deelname, zonder kosten, kan door iedere sportieve, geoefende toerfietser. De fietshelm is een verplicht uitrustingsstuk. Om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen voor de tocht kan de groeps-app van TFG DH kan behulpzaam zijn.

Aanmelden voor de app en tocht kan bij; cam.dekker@ziggo.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button