Sport

Fanschare handbalsters ZAP met bus mee naar Limburg

Adverentie

Breezand – De handbalsters van ZAP moeten het zondag 24 september opnemen tegen MEOS in Nederweert in Midden-Limburg. Voor extra fans is het mogelijk om met de speciale ZAP bus mee te reizen, er zijn nog stoelen vrij.

Reislustige fans die een bijzondere dag willen meemaken kunnen zich nog aanmelden. Trainer Stefan Baars van Dames 1: “de reis duurt meer dan tweeëneenhalf uur. En dan nog terug. Je krijgt er wel iets bijzonders voor terug. Met elkaar de wedstrijd, vooraf en na afloop, intens beleven is heel fijn en interessant. Er gaan wel vaker fans mee en dat zijn vaak ouders of grootouders. En natuurlijk zijn er de vaste supporters die we zeer dankbaar zijn. En er gaan ook weleens jeugdteams mee. Met elkaar lachen en huilen, dat is maar net wat het resultaat is. In ieder geval een uitstapje dat je niet snel zal vergeten.”

Het is nog mogelijk om zich te melden via bus.reserveren@zap-handbal.nl of zie de website: Zap-handbal.nl

De wedstrijd zelf is om 14:00, maar de bus vertrekt al om 9:15 uur. Baars: “voor de vroege vogels is er nog genoeg ruimte in de bus, dus reserveer gerust nog een plekje.” En zorg dat je op tijd klaar staat, op de afgesproken plek.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button