Uitgaan

Een slimme senior is op later voorbereid

Adverentie

KBO Den Helder organiseert vrijdag 25 oktober een informatiemiddag over ‘later’, speciaal voor senioren. Notaris E.M.T.Arrindell geeft uitleg over erven en schenken.

Schenken met een warme hand of een voorziening maken? Veel senioren vragen zich af wat er met het vermogen gebeurt als iemand wordt opgenomen in een verpleeghuis. Wat zijn de mogelijkheden? Ook het levenstestament komt op deze middag aan de orde, een belangrijk onderwerp voor alle senioren die het “later” willen vastleggen. Na de pauze vertelt Wendy van Stein over haar werk als beëdigd bewindvoerder en mentor.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze informatiemiddag. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur in Buurthuis West-End aan de Lijsterbesstraat 10a in Nieuw Den Helder. Kosten € 2,00, voor niet KBO leden € 4,00. Aanmelden is verplicht, bellen met M. Verbeek telefoon 0223-759425 of via de mail kbodh.activiteiten@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button