Halloween in Helderse binnenstad

Op 31 oktober wordt de halloweenmarkt gehouden in de Helderse binnenstad. De binnenstad is vol griezelgeluiden en gevuld met veel lieve, enge, brave en ondeugende heksen en spoken.

De halloweenmarkt begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Het belooft een gezellige, enge griezelmarkt te worden. Er valt weer van alles te beleven in het beroemde ‘Griezelstraatje’. De ingang is in de Kerkstraat naast de Kroonpassage, het straatje gaat om 18.00 uur open.

Trick or treat
Vanaf 17.30 tot 20 uur ‘Trick or treat’ spel: langs winkels letters zoeken, bij de ‘Trick or treatspots’ een letter noteren op de ‘Trick or treatcard’, deze worden gedeponeerd in de ‘Trick or treatpostbox’ die voor Top 1 Toys Spoorstraat 22 staat. Bij de volgende winkels zijn kaarten en letters te vinden: Top 1 Toys, Avanti, Herman Nypels Mannenmode, Bruna, C’est si bon, van der Rol, Diverzo Mode. Om 20.00 uur is de prijsuitreiking met ‘Trick or treat’ bij Top 1 Toys.

De kinderen kunnen onder leiding van de opperheks heerlijk marshmallows roosteren boven vuurkorven in de Beatrixstraat. Schminken gebeurt dit jaar in het pand Spoorstraat 50 (voorheen Bruna), voor professionele deelnemers begint het om 15.00 uur en voor de kinderen om 19.00 uur. Natuurlijk is het allemaal gratis.

Mobiele versie afsluiten