Uitgaan

Spirituele beurs in hotel Den Helder

Praktijk Amethist organiseert zondag 27 oktober voor de laatste keer een spirituele beurs.

Na tien jaar de beurs met plezier te hebben georganiseerd, geeft de praktijk het stokje over aan René Meinema van Training Center Inner Voice uit Julianadorp. Gerda Grevelt gaat zich helemaal richten op de Praktijk Amethist in Wieringerwaard en nieuwe dingen die komen op spiritueel gebied. Zij blijft zich inzetten om voor Den Helder en omstreken het spirituele te blijven ontwikkelen en te delen.

De entree van de beurs is gratis, zodat iedereen kennis kan maken met de spirituele wereld. Op deze beurs staan verschillende disciplines, zoals paragnosten, mediums, kaartlezers, magnetiseurs, reiki, voetreflex. Iedereen werkt op zijn eigen manier. Ook zijn er Encaustic producten, edelstenen en mooie cadeauartikelen. Consultprijzen maximaal tien euro. Gratis parkeergelegenheid.

Locatie: Hotel Den Helder, Marsdiepstraat 2. Tijd: 11.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: Organisatie Praktijk Amethist info@praktijk-amethist.nlwww.praktijk-amethist.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button