Hollands Kroon

Welke initiatieven of goede doelen verdienen € 3.750,-?

Advertentie:

De innovatieve visie en werkwijze van Hollands Kroon blijft niet onopgemerkt. Nog steeds krijgt de gemeente vanuit het hele land verzoeken te vertellen waar zij binnen de gemeentelijke organisatie en daarbuiten mee bezig zijn. “Omdat wij geloven in het nut van het delen van kennis en opgedane ervaring, delen wij deze informatie daarom met veel plezier met anderen.”

Voor het delen van deze kennis en ervaring vraagt de gemeente een (kleine) vergoeding. Deze vergoeding wil zij doneren aan meerdere goede doelen of initiatieven in Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot € 15.000,-. Vandaar dat ze nu op zoek zijn naar initiatieven, waarvan er vier een bedrag van € 3.750,- kunnen verdienen.

Meedoen kan via het online participatieplatform, te vinden via denkmee.hollandskroon.nl. Wie een idee in wil dienen moet zich eerst registreren. Dat kan ook namens vereniging of stichting. Vul het idee in en omschrijf waarom dit initiatief of goede doel een extraatje verdient. Een idee insturen kan tot en met 20 november 2019. Daarna bekijkt de gemeente of alle binnengekomen ideeën voldoen aan de voorwaarden. Deze gaan naar de volgende fase; de stemfase. Van 7 november tot en met 15 december kan iedereen stemmen op deze ideeën. Iedere inwoner kan hieraan meedoen. Daarna bepaalt de gemeente op basis van het aanstel stemmen welke vier initiatieven of goede doelen een donatie van € 3.750,- krijgen.

Er zijn een paar voorwaarden om mee te doen:

  • Vul uw gegevens compleet in. Denk aan de naam van de stichting, organisatie of vereniging, het adres, e-mailadres, een contactpersoon en een telefoonnummer.
  • Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van het initiatief of goede doel en beschrijf waar u het bedrag aan wilt besteden.
  • Bedrijven zijn uitgesloten van deelname.

Meer informatie over ons online participatieplatform op deze pagina.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button