Hollands Kroon

Woningbouw ’t Veld Noord kan doorgaan

De woningbouw ’t Veld Noord kan doorgaan, zo meldt de gemeente Hollands Kroon. De stikstofproblematiek is niet van toepassing op deze woningbouwlocatie.

Het college heeft de omgevingsvergunning voor de realisatie van de 60 woningen in ‘t Veld-Noord vergund. De berekeningen van het Programma Aanpak Stikstof (PAS) hebben aangetoond dat de landelijke stikstofproblematiek niet van toepassing is op deze woningbouwlocatie. Ontwikkelaar Bot Bouw heeft zodoende groen licht om deze locatie verder te gaan ontwikkelen.

Het laatste kwartaal van 2019 gaat gebruikt worden om het terrein bouwrijp te maken. De aanleg van de ondergrondse inrichting staat ingepland voor februari 2020. De eerste paal staat vervolgens aan het eind van het eerste kwartaal van 2020 ingepland.

Verkoop woningen
De verkoop van het project is in volle gang. Bot Bouw heeft aangegeven dat er inmiddels 11 woningen zijn verkocht en 19 onder optie zijn genomen. Er zijn nog woningen en kavels beschikbaar. Het actuele aanbod vindt u op www.woneninvrijheid.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button