DWOW onderuit tegen Kleine Sluis

Wieringerwerf – DWOW heeft zondag in de derde klasse slechte zaken gedaan. De ploeg van trainer Edwin Wittink ging met 2-1 onderuit tegen Kleine Sluis.

Het werd een vervelende eerste helft voor de ploeg uit Wieringerwerf. De enige treffer voor DWOW werd na een goede voorzet van Mats Berends binnengeschoten door Sylvan Schipper. Het was toen echter al 2-0, waardoor DWOW met een achterstand ging rusten. Wittink baalde sterk: “We hebben twee goals weggeven. Zo maak je het de tegenstander wel heel makkelijk.”

In de kleedkamer zijn er tijdens de pauze ongetwijfeld harde woorden gevallen. Het team van Wittink kwam in ieder geval veel beter voor de dag in de tweede helft. Veel kansen waren er echter niet. Vlak voor tijd werd een schot van richting veranderd en knalde de thuisploeg op de paal. In de laatste minuut kreeg DWOW nog een grote kans op de gelijkmaker: de mee opgekomen linksback knalde de bal echter op de lat. DWOW neemt het zondag 15 oktober thuis op tegen koploper VVW uit Wervershoof.