Nieuws

Fotoshoot halve finalisten Miss World Nederland 2022 (video)

'Ik probeer ze mee te geven dat ze echt moeten genieten, want het is een super toffe ervaring'

Advertentie:

Den Helder – Miss World Nederland Lizzy Dobbe vertrekt over een paar weken richting Puerto Rico om Nederland te vertegenwoordigen op de Miss World verkiezing. Maar zaterdag 23 oktober helpt ze 30 nieuwe meiden die in de race zijn voor de titel van 2022. Als coach en begeleider van de nieuwe lichting missen helpt ze hen met tips. Want wie beter dan Lizzy weet hoe de meiden zich nu voelen?! Lizzy; ‘Maak je niet te druk, het is ontzettend leuk en we zijn hier om te leren. Ik probeer ze mee te geven dat ze echt moeten genieten, want het is een super toffe ervaring’.

30 jonge en krachtige vrouwen kwamen op zaterdag 23 oktober bijeen in Hortus Overzee in Den Helder voor een fotoshoot. De Miss World-verkiezing bestaat sinds 1951 en is de eerste mondiale schoonheidswedstrijd ter wereld. In tegenstelling tot andere missverkiezingen draait het hier niet alleen om het uiterlijk. Zo is de bikinironde afgeschaft en gaat het voor een groot deel om de boodschap die de deelnemers willen uitdragen. Beauty with a purpose, zo wil de een aandacht geven aan het klimaat en dierenleed en een ander graag opkomen voor vrouwen die in armoede leven in Nederland.

In de komende periode worden de 30 meiden klaargestoomd voor de finale die plaatsvind in februari. Naast de fotoshoots krijgen de kandidaten ook educatieve workshops, waaronder voeding, sport, neuromarketing en psychologie.

Er heerst een ontspannen en gezellig sfeer onder de nieuwe meiden, die staan te poppelen om de nieuwe Miss World Nederland te worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button