Den Helder

Marine Roadshow bij het Marinemuseum

Den Helder – Op zoek naar een leuk uitje? Beleef dit weekend de marine bij het Marinemuseum. 23 en 24 oktober staat de spectaculaire Marine Roadshow op de parkeerplaats van het museum. Kinderen kunnen zich hier even een echte militair voelen en onder andere genieten van de metershoge klimtoren of een marineschip van binnen bekijken met een VR bril. Wie denkt aan een carrière bij de marine is uiteraard van harte welkom, de mensen van de marine staan dit weekend klaar om alle eventuele vragen te beantwoorden.

Het gratis toegankelijke evenement is een samenwerking tussen de marine en het Marinemuseum en is voor alle leeftijden. “Het is juist ook voor de oudere mensen leuk omdat er zoveel te beleven is, sommige oud-mariniers nemen bijvoorbeeld hun kleinkinderen mee,” aldus eventmanager Signe Troost.

Het is zelfs mogelijk om mee te kijken bij een oefening van het Korps Mariniers en kennis te maken met de mariniers. De Marine Roadshow is zaterdag 23 en zondag 24 oktober van 10.00 uur tot 17.00. Neem snel een kijkje!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button