Den Helder

Rioleringswerkzaamheden Jan Clompstraat

Den Helder – In opdracht van gemeente Den Helder is aannemersbedrijf A. Faber B.V. bezig met de uitvoering van het project, ‘Toekomstbestendig maken Schout en Schepenenbuurt in Den Helder’. Afgelopen week is gestart met de werkzaamheden aan de Jan Clompstraat. De huidige bestrating is verwijderd en er komt een nieuwe riolering. De werkzaamheden nemen naar verwachting ongeveer vijf weken in beslag. Dit is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Hulpdiensten kunnen woningen te allen tijde bereiken. Wel is het handig bij een calamiteit de alarmcentrale eventueel te attenderen op de werkzaamheden. Gedurende de uitvoering blijven woningen te voet bereikbaar.

Huisafval HVC
Namens HVC, wordt op maandag na het legen, de ondergrondse container op de Jan Clompstraat dicht gezet (container 90224). Dit is aangegeven met een rood kruis op de afbeelding hieronder. Er zijn twee uitwijkmogelijkheden gecreëerd, op de afbeelding aangegeven met een geel rondje. Dat zijn de ondergrondse container op de Willem van Alcmadestraat (container 90225) en de ondergrondse container op Huijbert Willemsz Valckstraat (container 90732). Deze zijn te gebruiken tot dat HVC de container weer zonder hinder kan legen.

Veiligheid
Het werk wordt uitgevoerd met graafmachines, shovels en vrachtwagens. De machinisten en chauffeurs van deze machines zijn uiterst geconcentreerd in hun werk, zij zien veel, maar niet alles. Het is niet toegestaan om binnen het draaibereik van de machines te komen. Ook kinderen vinden ons werk meestal interessant. Vertel daarom de kinderen dat zij buiten het bereik van de machines blijven.

De werkzaamheden zullen ongetwijfeld hinder opleveren, er wordt aan gewerkt om dit tot een minimum te beperken. Voor meer vragen over deze werkzaamheden kunnen bewoners terecht bij de uitvoerder van A. Faber B.V, Dhr. D. Kiewied, te bereiken op werkdagen van 7.00 – 17.00 uur via 06 10368264

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button