Uitgaan

Halloweenmarkt Hippolytushoef wordt griezeliger en groter dan ooit

Hippolytushoef- De jaarlijkse Halloweenmarkt in Hippolytushoef belooft vrijdag 28 oktobergroter, drukker en griezeliger te worden dan ooit tevoren. Naast de vele acts en het vermaak voor jong en oud staan er zo’n 100 marktkramen in het centrum van Hippolytushoef van 14.00 tot en met 22.00 uur.

De hele middag en avond lopen spoken, heksen, zombies en andere griezels rond op de markt. De Halloweenmarkt Hippolytushoef is in de loop der jaren uitgegroeid tot de bekendste, gezelligste en griezeligste markt van Noord-Holland. Meer dan 70 vrijwilligers maken dit evenement tot een spektakel. Winkeliers en marktlieden maken het geheel tot een sfeervol en griezelig geheel door de winkels en kramen volledig in Halloween stijl om te toveren.

Veel vermaak is er ook voor de jeugd op het griezelige spelletjesplein voor de RK kerk in de Hoofdstraat. Daar kunnen kinderen deelnemen aan vijf enge spelletjes in het Halloweenthema en om 15.00 uur wordt een Halloween Griezelshow gegeven. Voor de bezoekers die graag een mooie uitgeholde pompoen mee naar huis willen nemen is er een workshop op het plein voor Eeterij de Smulhoek. Daar staat ook een snotheks met haar snotketel.

Er is een speciaal plekje op de markt gemaakt waar bezoekers een griezelige foto kunnen maken. Dan is er nog de spooksteeg op het Kerkplein. Bezoekers van de Halloweenmarkt kunnen op twee plekken parkeren. Bij de manage van de Wironruiters aan de Lonjeweg 1, waarna ze met een speciale Halloween legertruck naar het tunneltje gebracht worden. Ook kan geparkeerd worden aan de andere kant van Hippolytushoef, namelijk op het parkeerterrein bij Motoport Hippolytushoef.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button