Den Helder

Reddingsbrigade gebruikt herfstvakantie voor onderhoudswerkzaamheden

Advertentie:

Den Helder – Vakantie of niet, de vrijwilligers van de Helderse Reddingsbrigade werken gewoon door. Als er niets te redden valt, is er toch genoeg te doen. Zoals onderhoud aan het materieel, zodat het inzetbaar blijft op die momenten dat het echt nodig is.

In de afgelopen week werkten de vrijwilligers aan de DHD310, een Toyota Landcruiser uit 2007 die gebruikt werd door de alarmploeg van de brigade.

De remmen en de vering zijn onder handen genomen, zo laat de brigade weten. Ook is het chassis ontroest en is het in de gesponsorde verf (met dank aan Nelf Paints uit het Friese Marrum) gezet. “Dankzij de vrijwilligers blijft ons materiaal in een goede conditie!”, zo valt te lezen op de Facebookpagina van de brigade.

De DHD310 van de Reddingsbrigade Den Helder.
Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button