Uitgaan

Tweejarig bestaan ‘de derde helft’ bij JVC wordt gevierd met bingo

Advertentie:

Julianadorp – Senioren kunnen op het sportcomplex van JVC wekelijks meedoen aan de sportieve en sociale activiteiten ‘de derde helft’ en walking football. De derde helft bestaat in 2023 twee jaar en dat viert de organisatie 30 november met een bingo van 13:30 tot 15:00 uur. Senioren uit Julianadorp zijn uitgenodigd om mee te doen aan deze activiteit.

Bij de derde helft en walking football ontmoeten mensen elkaar en spelen zij verschillende spellen. “Met de bingo hopen wij meer mensen te bereiken die dan gaan aansluiten bij de derde helft of het walking football”, vertelt Lydia van Noord. Belangstellenden kunnen voor € 3,00 deelnemen aan de bingo, waarvan drie rondes worden gespeeld. Opgeven is niet nodig, maar kan via cynthiavanschie@gmail.com. Prijzen voor de bingo worden onder andere gesponsord door slagerij Jan Kater, Nieuwedieper Vishandel, Bakkerij Dunselman en voetbalvereniging JVC. Organisaties die ook nog willen sponsoren kunnen een mail sturen naar Cynthia.

Walking football en de derde helft zijn beide initiatieven van het Nationaal ouderenfonds en zijn opgepakt door Team Sportservice, voetbalvereniging JVC en de deelnemers om er een succes van te maken. Elke donderdagochtend vult de kantine zich rond 10:00 voor een kopje koffie waarna er om 10:30 wordt meegedaan aan het walking football of activiteiten van de derde helft zoals jeu de boules, cornhole of tafelspelletjes. Iedereen die eens wil komen kijken, kan kosteloos kennis komen maken en deelnemen aan de activiteiten. Tegen 12:00 uur sluit barvrijwilliger Toon de kantine.

Aanmelden
Mensen die ook wel elke donderdag willen meedoen bij de derde helft kunnen voor € 12,50 een 10-strippenkaart aanschaffen of lid worden van het Walking football voor € 50,- per jaar. De bingo vindt donderdagmiddag 30 november plaats van 13:30 tot 15:00 uur. De deuren van de kantine van voetbalvereniging JVC aan de Wethouder de Boerstraat staan vanaf 13:15 open.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button