Sport

De Haas wint ledentoernooi Entre Nous

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous is zaterdag het laatste ledentoernooi van het jaar gespeeld. Het werd een belangrijk laatste toernooi, omdat deze dag de beslissingen moest brengen over de ereplaatsen. Daarvoor kwamen nog vijf personen in aanmerking, de prijswinnaars worden bekendgemaakt op de nieuwjaarsreceptie op 11 januari.

In dit laatste toernooi ging de finale tussen de koppels Leo de Haas met Jan Borst en Wout de Wolf met Henk Loonstra. Het werd een vlotte finale, want alles lukte bij De Haas / Borst, terwijl bij de tegenstanders juist veel tegenzat. Het stond al gauw 8-0 voor De Haas / Borst. In de vierde en vijfde menne kwamen de Wolf / Loonstra wat terug in de partij (8-5), maar daarna was het gebeurd.

De Haas / Borst liepen gestaag uit en behaalden een 13- 5 overwinning, zodat op grond van eerder behaalde resultaten Leo de Haas winnaar werd van dit toernooi, gevolgd door Jan Borst. Wout de Wolf werd derde.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button