JeugdSportVideo

Digitale Ping Pongbal challenge

Den Helder – Ook voor tafeltennisvereniging Noordkop is het voor dit jaar klaar met hun sport. De locatie aan de Blankmanstraat in de Schooten is door de lockdown gesloten en de stuiterende balletjes zijn dus niet meer te horen. Om toch de sportieve stemming er een beetje in te houden heeft de vereniging haar leden gevraagd mee te doen met de tafeltennis challenge.

Het balletje komt in beeld en wordt doorgespeeld naar de volgende. Een van de enthousiaste trainers heeft alle filmpjes aan elkaar gemaakt en zo is deze vrolijke Digitale Ping Pongbal challenge een feit. En voor het leukste ingestuurde filmpje? Een lekkere zak oliebollen!

De leden hebben allemaal hun best gedaan, gekke uitdossingen, leuke achtergronden en maffe tafeltennisbatjes. Staat de één te strijken en tikt met het strijkijzer het balletje door, de ander staat te bellen en ziet kans om met haar telefoon het balletje door de slaan. De club wenst al haar leden prettige feestdagen en een gezond sportief 2021 toe!

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button