Overige

Online lezing Uw kind op internet

Advertentie:

Den Helder – GGD Hollands Noorden organiseert op 28 januari om 20:30 uur de online lezing “Uw kind op internet? Van schermtijd tot TikTok”. Deelname is gratis. Online praktische en concrete opvoedtips, de leuke en minder leuke kanten van mediagebruik voor ouders met kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Dit is de eerste in een reeks van lezingen die volgend jaar aangeboden wordt door de GGD Hollands Noorden.

Kinderen zijn er maar druk mee. Veel vindt online plaats. Sociale media hebben een grote aantrekkingskracht, niet alleen op kinderen, maar ook de ouders brengen veel tijd door achter een scherm. Hoe houden ouders en kinderen het leuk voor zichzelf? Hoe houden ouders toezicht? Wat is geoorloofd en wat niet? En hoe ver daarin te gaan? Tijdens het webinar neemt Bamber Delver, expert op het gebied van kind en media, de deelnemers mee in de digitale belevingswereld van kinderen en krijgt een goede indruk van wat ze ervan leren en waar ze juist op moeten letten. Ook reikt Bamber tips en handvatten aan hoe als ouder omgaan met de uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Aanmelden
Ouders kunnen zich aanmelden via de website van GGD Hollands Noorden, bij onderdeel cursussen. GGD Hollands Noorden

Ouders met allerlei opvoedvragen (ook vragen over uw kind en internet), kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen maandag tot en met vrijdag van 08:30-16:30 uur. Invulling van het spreekuur van de GGD HN is flexibel, face to face of via beeldbellen. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website van de GGD Holland Noorden en www.positiefopvoeden.nl regio Noord-Holland-Noord.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button