Hollands Kroon

Wieringer traktatie voor Noorderlicht bewoners

Hollands Kroon – Door de nieuwbouw Noorderlicht zijn alle bewoners tijdelijk verhuisd naar Wieringerwaard, maar uit het oog is niet uit het hart. De Lions zijn naar  Molenweid gegaan met een echte Wieringer traktatie.

De Wieringer koeken van Bakker Bellis en de metworsten van Slager Ottens werden door Teun Rijke en Etienne Broersma van de Lionsclub overhandigd aan  Jeannette Braaksma-Vriesman van Samen. Zij zal er voor zorgen dat de traktaties worden uitgedeeld aan de oud bewoners van  Noorderlicht.

Natuurlijk worden de  andere bewoners en het personeel van Molenweid niet vergeten. Zij kunnen meegenieten van deze specifieke Wieringer traktatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button