Uitgaan

Cantatekoor in Hippolytushoef

Hippolytushoef – Het Cantatekoor geeft op zondag 2 februari om 15.30 uur een concert ‘Bach en het getal 02022020’ in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef.

Het Cantatekoor staat onder leiding van dirigent Ellen Verburgt en wordt begeleid door het barokensemble Eik en Linde. Op het programma staan werken van Johann Sebastian Bach: De Cantate BWV 20 “O Ewigkeit, du Donnerwort, Motet BWV Anh. 159 en Motet BWV 231 uit Kunst der Fuge: BWV 1080. Medewerking door alt Talitha van der Spek, tenor Steven van Gils en bas Yomathan van der Brink.

De toegang bedraagt €17,50, jongeren tot achttien jaar gratis. Kaartverkoop bij de Wieringer Boekhandel aan het Kerkplein 27 in Hippolytushoef en voor aanvang van het concert (pinnen daar niet mogelijk). Meer informatie op www.hippolytuskerk.nl. De kerk is open om 15.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button