Cultuur/Natuur

CD-presentatie in School 7

Advertentie:

Den Helder – Evelien van Leeuwen presenteert 1 februari haar nieuwe CD “Zeventien”. Zij doet dit tijdens een intiem concert in School 7.

Evelien zingt veel en graag. Vooral ouderen doet ze een plezier met de maandelijkse meezingmiddagen in School 7. Daarnaast is ze te horen bij diverse evenementen in de stad. Tijdens haar optredens is ze de liedjes van Willeke Alberti steeds meer gaan waarderen. Daarom besloot ze een CD te maken met zeventien liedjes van Alberti, die ze zingt met een eigen twist. De opnames vonden plaats in de Liaison Studio in Wieringerwerf, met ondersteuning van zangcoach Hanneke Bergsma en producer Alexander B├╝gel.

Het bijwonen van deze presentatie is gratis. Vooraf aanmelden is raadzaam in verband met het aantal beschikbare plaatsen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button