Den Helder

Mooie Wens Weken levert Dennis een nieuwe televisie op

Advertentie:

Den Helder – Dennis Oosterbaan uit Den Helder is de gelukkige winnaar van een LG 49 inch Ultra HD smart televisie. Afgelopen december kon iedereen tijdens de Mooie Wens Weken iemand opgeven die om wat voor reden dan ook een nieuwe televisie verdient.

Op de vraag “wie wenst u een LG tv cadeau?” zijn duizenden inzendingen binnengekomen en de winnaars zijn deze maand door loting bepaald. De winnaar van de wens in de regio Den Helder is ingeleverd door Dennis Oosterbaan. Ron Schut mocht vrijdag namens Electro World Combi Den Helder de televisie overhandigen aan de gelukkige winnaar.

Mooie Wens Weken
Bij Electro World stond de feestdagenperiode in het teken van iets bijzonders doen voor een ander. Elke lokale Electro World ondernemer in Nederland mocht één LG UHD tv weggeven en de klant bepaalde wie deze tv verdient! Dit betekent dat er in totaal 150 tv’s zijn weggegeven aan personen, instellingen en verenigingen die volgens de inzenders deze tv het meest verdient. Zo zijn er heel veel mensen in het zonnetje gezet. De Helderse winnaar Dennis geeft de televisie aan zijn moeder die wel een steuntje in de rug kan gebruiken! Uiteraard zal Combi Den Helder de televisie thuis volledig installeren bij de moeder van Dennis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button