Hollands Kroon

Vrijdag Vraagdag bij Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging (HKU) organiseert op vrijdag 17 februari de tweede Vrijdag Vraagdag. Dit als vervolg op de succesvolle eerste editie in ’t Veld. Deze keer vindt de Vraagdag plaats bij Paardensportvereniging Oude Veer, Binnenhaven 5 in Van Ewijcksluis.

De aanvang is om 17:00 uur en het duurt tot 20:00 uur. Op deze dag kan iedereen die meer wil weten over het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging binnenlopen. Er is ruim gelegenheid tot het stellen van vragen aan bestuursleden, matchgroepleden en de manager. Wellicht kan de HKU iets voor een vereniging, stichting, of maatschappelijke organisatie betekenen. Naast verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zijn ook particulieren en bedrijven, met ideeën die Hollands Kroon mooier maken van harte welkom. Bedrijven die de Hollands Kroonse Uitdaging willen ondersteunen ook. De Hollands Kroonse Uitdaging is niet alleen voor matchmaking en projecten, maar ook voor haar eigen bestaan, afhankelijk van de steun van het bedrijfsleven.

Ook het Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon is aanwezig op deze Vrijdag Vraagdag. Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte. Openbare ruimte die de inwoner zelf mag inrichten. Inwoners met een initiatief voor de openbare ruimte, of met de buurt de speeltuin willen opknappen, of jeuken de handen om dat stukje groen voor de deur nieuw leven in te blazen, Team Kernbeheer kan helpen. Met advies, gereedschap, vergunningen, enzovoort. Op Vrijdag Vraagdag beantwoorden de kernbeheerders alle vragen. De Hollands Kroonse Uitdaging is nog niet bij iedereen in Hollands Kroon bekend. Ondanks dat er jaarlijks meer dan tweehonderd matches op het gebied van kennis, helpende handen en spullen worden gemaakt. En dat allemaal met gesloten beurs. Daarnaast heeft de HKU een uitvoerende taak ten aanzien van de incidentele subsidies van de Gemeente Hollands Kroon. Hiermee kan nog meer hulp aan verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties worden geboden.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button