Uitgaan

Kindervoorstelling Help! Een verrassing! in de bibliotheek

Advertentie:

Den Helder – Ter ere van de Nationale Voorleesdagen is er op dinsdag 30 januari om 09:30 uur speciaal voor peuters en kleuters de voorstelling “Help! Een verrassing!” in Bibliotheek School 7. Het is een hartverwarmend verhaal over vriendschap, verwachtingen en verrassingen.

“Help! Een verrassing!” is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar van Miriam Bos en werd speciaal ontwikkeld voor de Nationale Voorleesdagen 2024. De voorstelling wordt gespeeld door Mario Perton. Perton speelt al jaren in theater en tv-producties; van Studio100, Disney tot aan Pim & Pom en Jip & Janneke. In deze interactieve, muzikale en zelfs tikkeltje magische voorstelling, zit in elk hoekje wel een verrassing.

Tickets
De voorstelling is leuk voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Kijk voor informatie op zie de website van de bibliotheek. Meer informatie over de voorstelling en andere activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button