JeugdSport

146 teams schrijven in voor schoolvoetbal Den Helder

Den Helder – Voor de 93e keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april 2020 om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De organisatie, Stichting Schoolvoetbal Den Helder, heeft van 28 basisscholen inschrijvingen ontvangen.

Totaal hebben 1266 kinderen zich opgegeven en deze zijn verdeeld over 146 teams in vijf categorieen, te weten Jongens Bovenbouw (JB), Meisjes Bovenbouw (MB), Jongens Onderbouw (JO), Meisjes Onderbouw (MO) en Meisjes/jongens Onderbouw (MJO). Het toernooi wordt gespeeld op de woensdagen 25 maart, 1 april en 8 april 2020. Gedurende deze dagen zullen er 490 wedstrijden worden gespeeld.

Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het nog op zoek is naar scheidsrechters/spelbegeleiders. Deze kunnen zich aanmelden via de website. Tevens kunnen op deze site alle programma’s worden bekeken.

Gratis deelname
Ook dit jaar kan de organisatie weer op vele enthousiaste sponsors rekenen. Daardoor is het opnieuw mogelijk voor alle kinderen om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen, schoolvoetbal blijft voor elk kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die tevens mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC, FC Den Helder. En natuurlijk de vele vrijwilligers van de schoolvoetbalstichting.

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button